Especialistes en                  horticultura intensiva.

Estem especialitzats en el disseny i instal·lació d'equips que optimitzen els rendiments productius en diferents agrosistemes. Els projectes integrals per a la sembra, trasplantament, maduració i recol·lecció proven els nostres èxits.

100 anys d'experiència

No som nous en aquest món ni molt menys.
Els nostres orígens es remunten a un taller - ferretería
creada fa més de 100 anys per Jaume Sabater i Cruset que construïa eines i màquines.

Pioners

L'experiència adquirida ens ha permès invertir I avançar amb èxit, som pioners en l'impuls de les noves tendències del mercat, com la introducció de les patates d'arrencada, el regador oscil·lant, les aplicacions informàtiques en la programació d'abonaments, així com equips de control climàtic dins dels hivernacles.

Sabater Avui

Avui, amb un ampli equip de professionals en els diferents centres i empreses distribuïdores. Sóm un equip de professionals especialitzats que treballen per mantenir el prestigi d'aquestes dècades. Creiem i ens distingim per la proximitat, coneixement i compromís.

El Futur

El nostre repte competitiu és basa en mantenir la manera de fer, siguent flexibles i capaços d'innovar els processos de treball que revitalitzin els nostres valors per a les següents generacions. Com a prova d'això; estem implementant sistemes de gestió de qualitat sota criteris establerts en la norma ISO 9001: 2000 en els processos de desenvolupament fabricació i comercialització.

Casos d'éxit

logo-ajuntament-mataro
casaametller
logo-barca
logo-ajuntament-barcelona
logo-club-golf-llavaneres
jardinet
irta cabrils