Productes principals

Rec localitzat

Reg localitzat

Sabater grup pot oferir rec localitzat en totes les seves variants: Rec per goteix i micro irritació a diferents tipus i models, ajustant-se a les necessitats de l'explotació a la qualitat del aigua

Rec mini - aspersió

Reg mini - aspersió

Oferim una àmplia gamma de filtres per a regs aeris, abastant diàmetres des de 2 a 15m. amb una pluviometria baixa, tant per a exteriors com en exterior d'hivernacles.

reg polvorització

Reg polvorització

En aquesta divisió oferim filtres amb pluviometria alta en diàmetres de reg des de 2 a 6 m.

refg per asperció

Reg per aspersió

Oferim  aspersors convencionals, barres oscil·lants i regs mitjançant tracs; com regs per mitjà de carros mòbils específics, tant per treballar en interior d'hivernacle com en exteriors.

regs jardins zones verdes

Regs específics per jardins i zones verdes

Oferim una àmplia gamma d'aspersors i filtres. Ens ajustem a les necessitats i dimensions del terreny. Podent executar estudis de plànols de disseny específics.

Sistemes de irrigació

Sistemes de irrigació "mist" I "Fogger"

Estem introduint en el món de l'hivernacle i pot oferir sistemes de reg nebulitzat, específics per arrelament de plantes, o ambientació del clima amb diversos graus de pluviometria i l'automatisme adequat.

Nebulització

Nebulització A "FOG-SYSTEM"

Estem  especialitzats en sistemes de nebulització "sense mullar" (humidificació), utilitzats per millorar micro-climes interiors o per refresc de zones exteriors.

Regs específics d'inundació

Regs específics d'inundació

Sistemes utilitzats sobre banquetes i platabandes que s'ajusten a demandes de cultius ornamentals i hortícoles.

cabezales de riego

Capçals de reg

L'automatització del reg, és un dels apartats en què la nostra empresa ha demostrat experiència, equipant instal·lacions en capçals de reg complets: grups de bombament; filtratges estudiats; equips de programació automatitzats; grups de fertirrigació i reguladors de pH a les aigües del reg.

Ens ajustem a les necessitats del client, des d'una petita o una sofisticada instal·lació

almacenamiento aguas

Emmagatzematge d'aigües

Són dipòsits formats per panells metàl·lics ondulats corbats i galvanitzats, d'un gruix suficient que suporten les càrregues degudes al pes de l'aigua; units entre si mitjançant cargols galvanitzada. Un cop unides, tota la superfície interior del dipòsit anirà coberta de revestiment geotèxtil de 150 g / m², que protegirà una bossa de PVC impermeable.

Opcionalment es pot subministrar també una tapa en malla antialgues sobre cada dipòsit.

  • Dipòsits de planxa de 4.3 m³ a 1725 m³.
  • Altures de 1.72 m., 2.54 m., 3.38 m. i 4.22 m.
  • Diàmetres des 1.85 m. fins 25.50 m.
logo-ajuntament-mataro
casaametller
logo-barca
logo-ajuntament-barcelona
logo-club-golf-llavaneres
jardinet
irta cabrils